Люси Иларионов – „Като знам откъде съм тръгнал в бизнеса и през какво съм минал .....“ 19 април, 2024

Люси Иларионов – „Като знам откъде съм тръгнал в бизнеса и през какво съм минал .....“
Снимка:

​Люси Иларионов ни вдига и приземява през цялото време с интересните си истории, достойни за сюжет на видеоклип. Животът му дава много възможности и в същото време - злочести обрати.

Говорим си за работата му с емблематични имена от шоубизнеса, случки от снимачната площадка и 50 години лична равносметка.

Приет оперно пеене, но завършил с документ за техник на машини за хлебната промишленост, е само една от фрапантните случки от неговия живот.

Танците и музиката го грабват и часовете прекарани в дискотеките дават резултат – на ранна възраст Люси вече има собствен спектакъл в плевенския театър и много контакти в шоубизнеса.

Влади Въргала е този, който го поощрява и подготвя да опита късмета си в НАТФИЗ. Така той става втори в списъка на годишното класиране за най-престижната филмова школа у нас.

Следват главни роли и предложение от режисьора Александър Морфов за главната роля в постановката на Народния театър „Иван Вазов“ - „Ромео и Жулиета“, която Люси отказва след месец репетиции.

Историите от снимачната площадка на емблематични видеоклипове като „Крепост“ и „Феникс“ на Глория, режисьорският му дебют и как един негов пуловер стана основен реквизит във видеоклипове на Емилия и Веселин Маринов, албумът, който снимат с Галена и представят като кино премиера – всички тези истории ще ви грабнат от самото начало.

Гледай и слушай Vip zona подкаст в Nova playYouТube и Vbox7!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация