Йорданка Христова с концерт-спектакъл "Завинаги" на Античния театър в Пловдив 18 април, 2024

Йорданка Христова с концерт-спектакъл
Снимка: UPI/ Йорданка Христова

След огромния успех на концерта-спектакъл "Завинаги" в Зала 1 на НДК миналата есен, Йорданка Христова ще донесе магията си в Пловдив.

На 12 август 2024 г. примата на българската музика ще излезе на сцената на Античния театър, за да срещне своята публика с незабравими емоции и любими песни.

Обичани хитове като „Изповед“ („Ще продължавам да пея"), "Пред есен", "Тежък характер" ще звучат на живо, преплетени с новите песни на Христова - "Обич разпиляна", "Ще те срещна ли".

Спектакълът "Завинаги" е не само музикално пътешествие, но и лична равносметка на емблематичната певица. 80-годишният юбилей и 60 години на сцена са повод за емоционално завръщане в Пловдив, където Йорданка Христова не е изнасяла самостоятелен концерт от години.

"Чувствам се в страхотна форма за среща с моята публика и нямам търпение да представя в Пловдив, както големите си хитове, така и най-новите си песни", споделя певицата.

На сцената на Античния театър тя ще бъде съпроводена от своя бенд от доказани музиканти, а концертът ще постави началото на нейното прощално турне по цял свят.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!


 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация