Dua Lipa се завръща с "Illusion" от предстоящия албум "Radical Optimism" 12 април, 2024

Dua Lipa се завръща с
Снимка: Орфей Мюзик – Warner Music

Носителката на три награди GRAMMY и седем награди BRIT, Dua Lipa, завладява публиката с новия си сингъл "Illusion". Песента е част от предстоящия й трети албум "Radical Optimism", който ще излезе на 3 май.

"Illusion" е първата песен, върху която Dua Lipa, Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. и Kevin Parker работят заедно, и бележи началото на плодотворно сътрудничество.

"В "Illusion" се пее за това да осъзнаваш в какво се забъркваш, но да останеш непоколебим", споделя Dua Lipa. "Става дума за игра с илюзията, знаейки, че е невъзможно да се поддадеш на нея."

Музикалното видео към "Illusion", режисирано от Tanu Muino, е зашеметяващо визуално преживяване. Dua Lipa танцува с екип от танцьори, гмуркачи и синхронни плувци в емблематичния басейн "Piscina Municipal de Montjuïc" в Барселона, Испания. Видеото завършва с изкачването на Dua по кула, препратка към скандална каталунска традиция. "Piscina Municipal de Montjuïc" е знаково място, където е заснет и видеоклипът "Slow" на любимата поп икона на Dua Lipa - Kylie Minogue.

"Illusion" е написана в съавторство от Lipa, Ailin, Harle, Jesso Jr. и Parker, а продуцент е тандема Harle и Parker. Завладяващата и енергична песен е следващият сингъл от "Radical Optimism", след "Training Season" и "Houdini".

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация