Автокино: Под звездите с послание и вълнения 12 април, 2024

Автокино: Под звездите с послание и вълнения
Снимка: Община Ямбол

За девета поредна година Автокино ще пътува из България, за да предложи на публиката незабравими кино преживявания под открито небе.

Турнето стартира на 12 април във Варна, а на големия екран ще се прожектират четири от най-касовите български филма от последните месеци: "Диада", "Уроците на Блага", "Пулсът на танца" и "Чума".

Филми с послание за всеки

Тази година Автокино е подбрало филми, които не само ще ви забавляват, но и ще ви накарат да се замислите. Вдъхновен от разказа на Йордан Йовков, "Чума" е история за силна любов и жажда за живот, а "Пулсът на танца" е първият български филм за спортни танци, който ще ви вдъхнови да преследвате мечтите си. "Уроците на Блага", българската номинация за Оскар, ще ви постави пред важни въпроси за принципите и ценностите, а "Диада" ще ви разкаже за проблемите в училище и несгодите в семейството.

Прожекциите във Варна

Във Варна прожекциите ще се състоят на 12 и 13 април на паркинга в кв. "Възраждане" (бул. "Република" 60). Днес ще можете да гледате "Диада" (20:00 ч.) и "Уроците на Блага" (21:40 ч.), а утре - "Пулсът на танца" (20:00 ч.) и "Чума" (21:50 ч.).

Билетите за Автокино струват 12 лева и могат да бъдат закупени онлайн от сайта на киното. Местата са ограничени до 50-60 автомобила, затова побързайте да си вземете билети! Автомобилите се настаняват 10 минути преди началото на филма.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация