V-band на една сцена с Цеца 29 март, 2024

V-band на една сцена с Цеца

v-band

Снимка:

V-band ще свирят на една сцена с Цеца Ражнатович на 26 октомври 2024 в зала Арена София! Темпераментните музиканти ще зарадват меломаните със своите изумителни изпълнения на живо. Групата се състои от доказани артисти, които имат в репертоара си различни жанрове и успяват да придадат енергично звучене на любими на публиката мелодии.

V-band е основан от Васил Чергов, който има богата музикална кариера. Работил е с огромен брой артисти, а интерпретативните му умения са на най-високо ниво.

Не пропускайте да се насладите на V-band на 26 октомври в зала Арена София. Те ще споделят сцена с грандамата на сръбската музика Цеца Ражнатович на живо в София. Нейният бляскав концерт-спектакъл обещава да бъде събитието на годината.

Ще се насладите на вечните хитове на най-голямата балканска звезда. Това ще бъде един различен и емоционален концерт-спектакъл, специално създаден за любимата й българска публика.

@vband.music ‼️Ето, че мечтите се сбъдват! 🤩 Очакваме всички любители на балканската музика на 26.10 в зала Арена София! Нямаме търпение 🥰🤩 #bulgaria #fy #fyp #viral #ceca #zabranjenigrad #cover #balkanmusic #popfolk #balkans #vband ♬ original sound - 👑🎶🎵V-BAND 🎶🎵👑

Продажбата на билети върви изключително интензивно, затова подсигурете своето присъствие на шоуто още сега!

Билети на касите на EasyPay или на epaygo.bg

Бъдете в крак с новините около концерта ТУК

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация