Драгана Миркович и Тони Биелич се развеждат 28 март, 2024

Драгана Миркович и Тони Биелич се развеждат
Снимка: Instagram

След 24 години брак сръбската звезда Драгана Миркович се развежда. Новината потвърди лично певицата в официално съобщение до сръбските медии:

Като човек, който е основал целия си живот на честността, чувствам морално задължение да се обърна днес към цялата общественост. Със съжаление трябва да ви съобщя, че подадох молба за развод. От доста време връзката ми с Тони вече не е това, което беше. През цялото време на практика живеем разделени и не живеем под един покрив. Въпреки всички непреодолими различия, в името на семейството ми и тъй като съм възпитана по този начин, направих всичко, за да спася единството, което някога сме имали. С течение на времето обаче различията станаха по-големи и осъзнах, че нанасям повече щети на близките си, като насилствено оставам в нещо, което не работи дълго време, отколкото като слагам край на брака ни. Със сигурност оставам вярна  на принципите си, на начина си на живот, както съм вярна на семейството и публиката си и винаги ще уважавам Тони като баща на децата ми и човек, с когото съм прекарал много красиви години.Ето защо това е единственото ми обръщение по повод всичко. Благодаря на медиите за съдействието до момента и ви моля да уважите това решение и да не подсилвате тежкия момент, през който преминава цялото ни семейство, се казва още в съобщението до медиите.

Сензационната новина предизвика редица слухове за тази раздяла. Според  редица сръбски медии причината е друга жена. Тони имал любовница, с която дори живее заедно. Запознати твърдят, че новата му изгора е с 15 години по-млада от него. Биелич веднага изтри профилите си в социалните мрежи и към момента единственото изявление за развода от негова страна е чрез адвоката му Габриела Банич: 

Не е вярно, че г-н Биелич има връзка с любовница, която е 15 години по-млада. С това моят клиент, г-н Биелич, посочва, че в личния и бизнес живота си той винаги се държи с чест, достойнство. Освен това той изтъква, че никога не е направил нещо, което да даде повод или основание за горепосочените публикации, и благодари на медиите за разбирането, че за да защити семейството си и да запази личния си живот, не желае да прави изявления относно текущите събития. Ще бъдат предприети правни стъпки срещу медиите, които опетниха честта и репутацията на г-н Биелич и семейството му с публикациите си в съответствие със Закона за информацията", се посочва в изявлението
 

Наблюдателни почитатели веднага забелязаха, че и от профилите на тяхната любимка Драгана Миркович всички семейни снимки на певицата и Тони Биелич липсват.

Докато бяха заедно Драгана и Тони живееха в луксозния дворец Ебенфурт, който е част от културното наследство на Австрия. Тяхното финансово положение често е обект на коментари през годините, а Драгана често попада в списъците на едни от най-богатите публични личности. Богатството им, според последната оценка на сайта "Net Worth Celebrities", възлиза на 100 милиона долара.

Новината за развода на Драгана предизвика редица коменатри и на нейни колеги, сред които и Лепа Брена, която за "Първи ред" по К1 каза:

 Наистина не бих искал да коментирам тази история. Това беше шок за всички нас... Драгана Миркович е моя приятелка. .. Представям си как се чувства.  Просто искам да я уважават и да не й слагат сол в раната, защото тя е един от добрите хора, много почтен човек, който е изградил кариерата си много сериозно и професионално. Искам да й дам абсолютна подкрепа и тя да знае, че съм с нея навсякъде и че съм на нейна страна във всеки един момент!, сподели Брена

Драгана и Тони се запознават по време на едно от участията й във Виена, където хърватския бизнесмен живее и работи. Предложил й брак по необичаен начин, като поискал от певицата да се омъжи за него, докато били в кола на светофар. Не след дълго, през 2000 г, двамата сключват брак без много медиен шум и заживяват в Австрия. Имат две деца - син Марко и дъщеря Маунела.

Снимка: Facebook/Dragana Mirkovic

В един от последните си постове във Фейбсук Драгана пише: 

Този труден период ме изгражда като личност. Парви ме по-готова за живот, за проблеми.Никога не знаеш кога ще възникне проблем.
Може да си мислите, че всичко е супер и че няма как да имате проблем, ще се появи проблем, който не можете да повярвате.....
Точно както през 90-те се борих и бутах огромен камък, така и сега го бутам, повярвайте ми....
В момента преминавам през много труден период от живота си. Не можете да повярвате колко сила получавам от тази трудност и воля да продължа напред.

 

Преди години Драгана Миркович посвети песента "Jedini" на съпруга си Тони Биелич, във видеото на която участват и децата им.

Още новини в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни! 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация