Каскадьорът: Експлозивна мисия, изпълнена с екшън, каскади и романтика 27 март, 2024

Каскадьорът: Експлозивна мисия, изпълнена с екшън, каскади и романтика
Снимка: Forum Film Bulgaria

Дръжте се да не паднете, защото Каскадьорът ни кани на експлозивна мисия, която ще ни държи на ръба на седалките от 26 април само в кината. Начело на мащабната продукция застава бившият каскадьор Дейвид Лийч, чиито хитове като Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Убийствен влак, Джон Уик, Никой и Брутална нощ са гаранция за несравнимо преживяване.

Вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те, филмът ни среща с Колт Сивърс (Райън Гослинг) – белязан от битки каскадьор, принуден да се завърне в бранша, година след като го е напуснал. Причината? Звезда на високобюджетен филм, режисиран от бившата му изгора Джоди Морено (Емили Блънт), изчезва безследно, а Колт е единственият, който може да изпълни най-опасните каскади в търсене на изчезналия актьор.

Докато се бори да спечели отново благоволението на Джоди, Колт се оказва въвлечен в зловещ криминален заговор, чийто финал е по-опасен от всяка каскада.

Новият трейлър на Каскадьорът ни показва зрелищен спектакъл, адреналин, свежа история, смайващи каскади и огромна доза хумор. Остроумните закачки, химията между звездите и зашеметяващите каскади ни карат да очакваме с нетърпение 26 април, за да се потопим в този експлозивен екшън.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация