„Доброто във вашия град“: Десислава Атанасова от Пловдив 22 март, 2024

„Доброто във вашия град“: Десислава Атанасова от Пловдив
Снимка: pxhere.com

За рубриката „Доброто във вашия град“ по радио Веселина, Десислава Атанасова от Пловдив ни изпрати полезна информация за всички собственици на домашни кучета и котки. 

За поредна година Общината провежда инициатива, с която ще поощри собствениците да кастрират своите любимци. 

Кампанията е с продължителност от 15-ти март до 15-ти декември. В нея могат да се включат собственици на домашни кучета с извършена административна регистрация в Пловдив, както и собственици на домашни котки, притежаващи надлежно издадени ветеринарномедицински паспорти.

Желаещите да се възползват от условията по кампанията ще могат да получат талон за отстъпка от стойността на манипулацията. Талони се предоставят във всяка от районните администрации по местоживеене или в Община Пловдив, Дирекция „Екология и управление на отпадъците“. Собственикът на домашното животно ще доплати остатъка от стойността на манипулацията на място във ветеринарния кабинет.

До момента участие в кампанията са заявили пет ветеринарни амбулатории/кабинети в Пловдив. От общината призовават  да се включат и съдействат всички ветеринарни клиники/кабинети/амбулатории, работещи на територията на Пловдив. 

Очакваме вашите предложения за добри дела, добри хора и добри инициативи от вашия град във Фейсбук страницата на радио Веселина, а ние ще ги споделяме със слушателите ни всяка делнична сутрин в „Капучино“.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация