Цеца с ценен съвет към изгряваща сръбска звезда (Видео и снимки) 12 март, 2024

Цеца с ценен съвет към изгряваща сръбска звезда (Видео и снимки)

Ceca

Снимка: Screenshot Blic

Тея Дора и Анджела Игнятович - Бресквица бяха гости на певицата Цеца Ражнатович в предаването "Ceca Show" на Blic TV. Това се случи за първи път след финала на "Песен за Евровизия". Този конкурс доста раздели Сърбия, а сега двете финалистки се явиха заедно в шоуто на Цеца.

Бресквица и Тея Дора не крият, че и двете са доволни от успехите си, но и че се уважават и подкрепят. Въпреки че Бресквица с песента „Gnezdo orlovo” беше фаворит на публиката, Тея Дора с песента „Ramonda” спечели благодарение на журито. Това, което особено предизвика гнева на хората, беше, че членът на журито Sajsi MC даде нула точки на Бресквица.

След това състезание Ивана Рашевич, известна като Sajsi MC, попадна под ударите на феновете на Бресквица, а самата Цеца даде своята присъда за цялата ситуация.

"Ако искаш моето лично мнение, мисля, че тя ти направи огромна услуга. Всеки има право да гласува както иска. Не бях в това жури, но като го гледам сега, нито една маркетингова агенция не би могла да вдигне такъв шум около теб и да те направи така известна. Важно е да имаш песен и да имаш хит" – каза Цеца на Бресквица.

Имаше много спорове за значението на двете песни, а както Бресквица казва, тя се натъжила най-много от факта, че някои хора тълкуват песента й като подклаждаща геноцид.

<p>Ceca Show</p>

Ceca Show

Снимка: Screenshot Blic

"Това е единственият коментар, който ме натъжи. След това се отпуснах и не прочетох нищо повече" – разказва Бресквица. Както добавя, най-много й било приятно, че я наричат ​​"сръбска принцеса".

<p>Ceca 5</p>

Ceca 5

Снимка: Screenshot Blic

От друга страна Тея Дора сподели, че много се радва, когато чуе, че е успяла да предаде емоция с песента си „Ramonda“.

Цеца Ражнатович ще бъде на живо на 26 октомври, 20 часа,  в зала Арена София. Запазете своето място за шоуто на годината ТУК 

 

 

Хороскоп Виж всички

Нотификация