Във Велико Търново помагат със "С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми" 07 март, 2024

Във Велико Търново помагат със
Снимка: facebook/rotaract.tarnovo

За шеста поредна година Ротаракт клуб - Велико Търново ще проведе традиционната си пролетна инициатива "С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми".

Всеки желаещ да подкрепи благородната кауза може да направи дарение, а в замяна ще получи цвете, с което да зарадва свои близки за 8 март.

Мястото на срещата с младите добротворци от Ротаракт клуб е на 7-ми март - от 15.00 ч. до 19.00 ч. и в петък (8-ми март) - от 14.00 ч. до 19.00 ч., в пространството между спирките пред  Музикално-драматичния театър "Константин Кисимов".
И този път кампанията се осъществява в партньорство с фондация "Искам бебе" и община Велико Търново.

За 13-а поредна година Община Велико Търново стартира Програмата за асистирана репродукция. Приемът на документи по програмата  е до 1 април.

През 2023-а година по програмата са подпомогнати 22 двойки и семейства с репродуктивни проблеми. А за изминалите 12 години са подкрепени над 220 семейства и двойки с репродуктивни проблеми, някои от тях повече от един път. Първото бебе по програмата е родено през 2012-а година, а през 2023 г. се ражда бебе № 73. 12 са двойките близнаци.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Нотификация