Непорочна: Мрачна мистерия разклаща вярата и разкрива кошмарите, скрити под манастирската фасада 26 Февруари, 2024

Непорочна: Мрачна мистерия разклаща вярата и разкрива кошмарите, скрити под манастирската фасада
Снимка: Forum Film Bulgaria

Предстои ни да преосмислим всичко, в което вярваме, когато от 22 март се отправим на зловещо пътуване до дълбините на вярата, мистериите и човешката психика с Непорочна.

Режисиран от Майкъл Мохан и с участието на неотразимата млада звезда Сидни Суини, този психологически хорър разклаща религиозните ни схващания и ни напомня за мрака, който се крие дълбоко в тях.

Непорочна ни среща със Сесилия (Суини) – жена, водена от непоколебимата си вяра, на която е предложена обещаваща роля в прочут италиански манастир. Топлото посрещане в идиличната провинция обаче е разбито, когато става ясно, че новият ѝ дом далеч не е светилище на мир и преданост. Под спокойната фасада всъщност се крие лабиринт от тъмни тайни и сенки, които заплашват да погълнат героинята в кошмар, какъвто е трудно човек да си представи.

Бродейки из коридорите на манастира, Сесилия е принудена да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и да постави под въпрос самата основа на своите убеждения, когато открива, че е... заченала непорочно. Но дали това е дар, или проклятие...?

Трейлърът на Непорочна подготвя публиката именно за това – едно мрачно и извратено пътуване в свят, в който нищо не е такова, каквото изглежда.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация