Ariana Grande и Mariah Carey се обединяват в нов сингъл - "Yes, And?" 16 Февруари, 2024

Ariana Grande и Mariah Carey се обединяват в нов сингъл -
Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Ariana Grande пусна ремикс на сингъла си "Yes, And?" с участието на легендарната поп изпълнителка Mariah Carey. Това е второто официално сътрудничество между двете звезди, след като през 2020 г. те, заедно с Jennifer Hudson, представиха нова версия на "Oh Santa!".

Оригиналният "Yes, And?" се класира на първо място в Billboard Hot 100, отбелязвайки 21-вият Top 10 хит на Ariana Grande в класацията.

Ремиксът е провокиран от желанието на Ariana Grande да засили интереса към песента, както и към предстоящия си седми студиен албум, озаглавен "eternal sunshine", чиято премиера е на 8 март.

Първата колаборация между Ariana Grande и Mariah Carey бе посрещната с въодушевление от публиката. Трите диви изнесоха първото си съвместно изпълнение на "Oh Santa!" на живо през декември 2023 г. в Madison Square Garden по време на нюйоркския концерт от турнето на Carey "Merry Christmas One & All!".

Очакванията за ремикса на "Yes, And?" са високи, а сътрудничеството между Ariana Grande и Mariah Carey е гаранция за качество.

Слушай Ariana Grande и Mariah Carey и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация