Фики и Азис отново заедно в "Казах НЕ" 15 Февруари, 2024

Фики и Азис отново заедно в
Снимка: Facebook/Fiki Storaro

Фики и Азис зарадваха поп фолк почитателите с нов дует. Песента се казва "Казах Не" и по музиката работят Фики, Николай Гурманов и Даниел Ганев. 

Приятели, с невероятния Азис, който винаги е бил моя подкрепа в живота, имаме нова песен, която решихме да представим точно на празника на влюбените. Казва се “Казах: НЕ”, но в нея става дума и за опиянение, и че колкото и да отричаме някого, ако той ни е слабостта, не можем така лесно да се откажем от него. Любовта понякога среща трудности, но ако е истинска, остава завинаги - нали така? , така Фики Стораро представи песента в социалните си мрежи.

Дутетът на обичаните изпълнители бързо взриви интернет пространството и феновете им:

Фики е човека който слушам от дете и един идол за мен а за Азис мога да кажа че е абсолютна легенда която вечно ще бъде на върха! Уникални сте иска ми се да правите по често дуети защото ви се получават просто….изстрелват те в космоса продължавайте все така!❤❤❤

Феноменален и уникален дует между двама несравнимо добри изпълнители. Много яка песен и браво за целия този труд, който сте положила, за да ни дадете такова зареждащо и сгряващо парче!

Никога не съм се съмнявала че вашите гласове в една песен няма да са ХИТ! Обичам музиката направена от вас, благодаря ви за всичките хитове през годините! Поклон!

Видеоклипът на "Казах НЕ" е дело на Людмил Иларионов - Люси.

 Слушай Азис & Фики  - "Казах Не" и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация