MONA и Iskrata споделят своето парче торта в Bon Appétit 14 Февруари, 2024

MONA и Iskrata споделят своето парче торта в Bon Appétit
Снимка: Орфей Мюзик/Warner Music

За този Свети Валентин менюто със сигурност ще бъде музикално, а вкусът - неочаквано добър благодарение на една (не)очаквана комбинация. 

След изключително големия успех на парчето „Счупено сърце“, по което MONA за първи път работи с Iskrata, двамата решават, че е време за дует. 

MONA с нов сингъл посветен на любовта

Песента носи вкусното заглавие Bon Appétit. Работата им по проекта започва още в края на миналото лято и певицата признава, че процесът по създаването ѝ е бил като „увеселително влакче“ и се е наложило да претърпи доста промени.  

Не по-малко забавен бил и процесът по записването на песента, което се случило в новото студио на Iskrata в MUZE.  Цялото това игриво настроение двамата пресъздават много добре и във видеото към парчето, което е в синхрон с темата на песента - цветна, плодова и добре подсладена. 

За реализацията му двамата изпълнители се доверяват изцяло на Broken Siemens и неговия екип. 

„Бяхме в едно невероятно местенце, на което ни беше много уютно и атмосферата по време на снимките беше топла и приятна. Забавлявахме се, което ни предразположи да се отпуснем и да дадем най-доброто от себе си. А чрез вкусната храна във видеото правим препратка към сладостта от живота и вълнуващите емоции, които ни носи всеки флирт“, споделя MONA. 

Така че двамата с Iskrata са готови да споделят с всички своето парче торта и да им пожелаят Bon Appétit.

Слушай MONA и Iskrata с Bon Appétit и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация