Любовен микс от Кали за Свети Валентин 14 Февруари, 2024

Любовен микс от Кали за Свети Валентин
Снимка: Facebook/KALI

Кали посвети микс от песни на любовта и на всички, които са обичали, изгубили и копнеели за връзка.  "Love Mashup" направи своята премиера часове преди Свети Валентин в канала на певицата в Youtube.

Специалната селекция от любовни песни включва 7 от най-добрите романтични хитове на певицата, сред които  - "Дали съм жив", "Докато спра да дишам", "Фалшива", "Недей сърце" и др.

Любовта е многолика. 
Любовта преминава през всеки от нас, без да се съобразява с възраст, пол, социална принадлежност, морал и какво ли още не, и оставя своите отпечатъци върху лицата ни Любовта не може да бъде скрита с грим и с филтър, нито може да бъде изиграна. Нея просто или я има, или я няма. Тя винаги те прави красив, когато е в сърцето ти. Любовта можеш да откриеш навсякъде и във всичко. Просто трябва да избереш да обичаш без страх. И, да - трябва да си благодарен за тази божествена възможност, дадена ни на нас хората!, с тези думи Кали представи проекта си в социалните мрежи.

Изцяло новите аранжименти на песните от "Love Mashup" са дело на Бмх Бенд - Ники Антов /китари/, Виктор Николов - Барканизатора /пиано/, Евелин Методиев /кахон и перкусии/, Сандо Сандов /акордеон/.

Видеоклипът е черно-бял и е реализиран от Момчил Христов. Специално участие в него взимат Маги Сидерова, Йоко Захариев, Жени Калканджиева, Ива Екимова и др.

През лятото на 2023г  Кали беше специален гост на  "Вип Зона" подкаст, където откровено сподели за мъжа до себе си и за тяхната любов.

Слушай Кали и "Love Mashup" и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация