Рап битки: Megan Thee Stallion "дисна" Nicki Minaj и настана драма! 28 януари, 2024

Рап битки: Megan Thee Stallion

Nicki Minaj

Снимка: БГНЕС

Nicki Minaj наскоро нападна Megan Thee Stallion след издаването на най-новото парче на Megan, "Hiss". Minaj, видимо обидена от конкретен текст, обвини Меган в измама и се засмя на реплика, намекваща за инцидента със стрелба на Тори Лейнс през 2020 г., включващ Megan.

В дълъг пост в Instagram и сесия на живо, Minaj критикува Megan, като я нарече "ужасна актриса" и манипулативна лъжкиня. Враждата се засили, когато Минаж сподели откъс от нова песен в Instagram Live, включваща подигравателна препратка към ръста на Меган и осветляваща инцидента със стрелба с Тори Лейнс. Реакцията на Минаж включваше смях и последващи туитове, показващи снимки на краката й, намеквайки за правните последици на Лейнс за прострелването в крака.

Въпреки че конкретните текстове в Hiss, които предизвикаха Minaj, остават неясни, феновете спекулират, че се въртят около препратки към законовите изисквания за сексуалните насилници да се регистрират. Съпругът на Minaj е изправен пред правни проблеми, свързани с това изискване.

Докато враждата ескалира, Меган отговори в The Breakfast Club, заявявайки, че песента е отговор на тези, които използват името й за да привличат внимание върху себе си. В обширната си публикация в Instagram Minaj нарече съперницара си многократно „провал“, като насочи вниманието към миналото им сътрудничество в Hot Girl Summer през 2019 г.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация