"Мъко моя" - песента, която Галена си подари за юбилея на сцена 24 януари, 2024

Снимка: Георги Малев

Броени дни след като отпразнува 20 години на музикалната сцена, Галена подари на себе си и на своите почитатели нова песен. Парчето носи името "Мъко Моя" и е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът е дело на поп фолк певицата Сиана.

Добър вечер, мили мои! Нямаше как да не отбележим юбилея с песен, защото в крайна сметка музиката е това, което ни свързва. Избрах точно тази песен да постави началото на #GalenaXX, защото ми е безкрайно любима, защото носи значителен емоционален заряд, защото прекрасно импонира на настроението на ледената зима навън. Искам да благодаря на всички по веригата, които дадоха всичко от себе си, за да мога днес да ви подаря “Мъко моя”. Насладете й се!, това написа хитовата певица, представяйки песента си в социалните мрежи.

По видеото към "Мъко Моя" са работили Виктор Антонов - Rikk - режисьор и Орлин Руевски - оператор. Само за 1 час от премиерата му в интернет, видеоклипът е гледан около 50 000 пъти и попадна в "Набиращи популярност". 

Почитателите на Галена са във възторг и се надпреварват да пишат комплименти за нея и новата й песен:

Толкова години, част от животите на толкова много хора. Песни, на които всеки има спомени и специални моменти. Проекти от добри по-добри и много покорени върхове. Благодаря, с цялото си сърце, за всичко направено досега! Вярвам, че най-доброто предстои!

Как може бе.... Как може тази жена да се надминава и да си е конкуренция на самата себе си и всеки път се побеждава. Уникална! Обичаме те Галена

Недостижима! Една е кралицата,няма такава жена!!!!Убиваш всичко наред,няма конкуренция това творчеството, тази любов вече 20 години....Обичаме те,всяка песен изживяване.Всеки човек е преживял някаква лична емоция с теб,Галена! 

 Публиката тръпне в очакване и любимата им певица да направи концерт по повод творческия си юбилей.

Хороскоп Виж всички

Нотификация