Галена - вече 20 години оригинална, различна и хитова 21 януари, 2024

Галена - вече 20 години оригинална, различна и хитова
Снимка: Facebook/Галена

Една от най-актуалните и хитови певици Галена празнува 20 г. на професионалната музикална сцена днес. Ето какво написа тя по този повод:

Днес отбелязваме ХХ години заедно — аз на музикалната сцена, а вие пред нея, пеещи с пълно гърло, обичащи и подкрепящи ме безрезервно.
Днес поглеждам назад към дългия път дотук и това, което изпитвам, е благодарност. На първо място към вас, ясно е защо — ако не сте вие, Галена може би нямаше да съществува. Към себе си, заради всичко, с което съм се преборила по този път. И, разбира се, към абсолютно всеки един, който през тези години е допринесъл аз да бъда това, което съм.
Няма да крия, че се вълнувам. Ще продължавам винаги да се старая да се гордеете с мен! Благодарение на вас аз живея в мечтите си, благодаря, че толкова години сте до мен!
#GalenaXX няма да свърши днес, ще продължи цяла година. 🥂за любимите песни, красивите спомени, щастливите мигове, за хубавата енергия, която споделяме при всяка наша среща! Предстоят прекрасни неща! Нямам търпение! Обичам ви! ♥️

Един от най-близките й приятели и колеги Азис също отбеляза празника на Галена:

 

Дебютната песен, с която Галена стъпва на музикалната сцена преди 20 години като Галя е  "Можеш ли".

С всеки изминал проект и албум Галена се превръща в любимка на публиката и в една от най-награждаваните поп фолк певици. В колекцията си има редица награди за "Певица на годината", "Музикален идол", "Дует на годината", "Албум на годината", "Най-оригинално дискотечно присъствие" и др. 

Днес всяка песен на Галена се превърща в тотален хит и разбива всички музикални класации, а видеоклиповете й поставят рекорди с милиони гледания. Почитателите на певицата тръпнат в очакване да разберат как поп фолк звездата ще отбележи своя творчески юбилей, тъй като преди време тя беше споделила:  

"... Искам да го отбележа по някакъв начин, но искам да бъда малко по-нестандартна, с нещо по-специално”.

Честит творчески юбилей, Галена! Благодарим ти за емоциите и хитовете! Екипът на радио Веселина ти желае да не спираш да твориш, да продължиш да бъдеш оригинална на сцената и да се радваш на любовта на публиката още дълги години!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация