"Za Kraj" - новата песен на Цеца за филма "Nedelja", посветен на Джей Рамадановски 12 януари, 2024

Снимка: Cecaraznatovic/Instagram

Цеца Ражнатович изпя песента към филма, посветен за Джей Рамадановски. "Za Kraj" e по музика на Александър Радулович - Фута и текст на една от най-добрите текстописки в Сърбия за всички времена Марина Туцакович.
Часове преди премиерата на песента Цеца пусна видео с кратък откъс от нея и думите: 

„Сега да ти покажа малко любов...“ Знам, че си нетърпелив и не искам да чакаш дълго. Отброяваме... Символично 'За края' за нашия Джей и нашата Марина. Фута и аз...“, написа певицата в социалните мрежи.

Видеоклипът към песента "Za Kraj" показва кадри от филма и за по-малко от 24 часа е гледан близо 300 хиляди пъти в Youtube. 

Това е песен, която не оставя никого безразличен, наситена с емоция, тъга и болка. Точно както беше с повечето песни на Марина, но и на Джей. Може би за първи път в кариерата ми пея песен, която няма нищо общо с личния ми живот, защото както е известно, почти всички песни Марина е написала по случки от живота ми – споделя Цеца в интервю за сръбска медия и добавя:

"Za Kraj" е песен, която големият Джей изпява в демо версия, но си отива от този свят, без да я запише в студио. Музикалният продуцент и композитор Александър Радулович - Фута, който е автор на музиката на песента решава точно тази песен да бъде включена във филма за него, и то в изпълнение на Цеца. 

С Джей  бяхме големи приятели, няма нужда да говоря за моята и неговата връзка. Затова беше взето решението да съм аз. Малко пренаписахме текста, за да го направим женствен. Щастлива съм, че съм част от него, че пея за неговата любов, за неговия филм, казва  още Цеца. 

Филмът "Nedelja" тръгва по кината в Сърбия от 18 януари. Лентата е вдъхновена от истински събития и разказва историята на един от най-обичаните музиканти в западната ни съседка Джей Рамадановски, от ранната му младост до първите му успехи в света на музиката. Ролите са поверени на изтъкнати актьори: Хюсеин Алиевич, Марко Янкетич, Стефан Вукич, Алексей Белогрич, Ален Селими, Ана Пиндович, Маша Джорджевич и други.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация