Голямата гръцка звезда Триандафилос с концерт в София 10 януари, 2024

Голямата гръцка звезда Триандафилос с концерт в София
Снимка: Fest Team

Един от най-популярните гръцки изпълнители, Триандафилос, пристига у нас на 6 март 2024 за концерт в София. Придружен от своя бенд, той ще изпълни на живо най-популярните си песни, пренасяйки гръцката атмосфера в българската столица с летни хитове като "Se Perno Gia Na Sou Po", позната у нас като големия хит „По, по, по“ и "Spao Ta Rologia".
Концертът в Зала 1 на НДК ще бъде в памет на голямата гръцка звезда Василис Карас, който почина в края на миналата година, а в него участие ще вземат и музиканти, които са били на една сцена с легендарния изпълнител. 

Триандафилос Хадзиниколау е родом от Родос, където едва на 8-годишна възраст започва да взема уроци по пиано, което е основната причина години по-късно да избере музиката пред футболната кариера. На 19 години той заминава за Атина, насърчаван от композиторът и текстописец Тодорис Макридис и още на следващата година издава първия си самостоятелен албум "Vlepo Kati Onira". След първата си златна плоча, Триандафилос се цели още по-високо и вторият му албум успява да изпъкне и донесе платинен статут за много кратко време. 

Триандафилос е автор на повечето от песните и от първите два албума на Наташа Теодориду. Пял е на една сцена и с други известни изпълнители като Василис Карас, Лефтерис Пантазис, Кети Гарби, Ламбис Ливиератос, Дионисис Схинас, Ирини Меркури и Андонис Вардис.

В момента Триандафилос работи над нова песен, композирана от него, която няма търпение да представи пред българската публика в София на 6 март. 

 „Ще продължавам да радвам почитателите си в България с все по-добри и запомнящи се песни и концерти“, споделя гръцкият изпълнител специално за своите фенове у нас. 


Билетите за концерта са в продажба от днес  в мрежата на ticketstation.bg и стартират от 44 лв.  Събитието във Фейсбук е тук.
Медиен партньор на събитието е Радио Веселина.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация