Роксана с първи коментар от Турция 08 януари, 2024

Роксана с първи коментар от Турция
Снимка: Facebook/roksanamusicoffcial

Певицата Роксана с ексклузивно интервю за радио Веселина, в което дава отговор защо е постъпила в болница в Турция.
След като публикува във фейсбук снимка от болнична стая с благодарност към лекуващ лекар и близките си, слуховете защо и каква е причината да е в болница превзеха интернет. Една от версиите, които се разпространяват е, че е бременна, друга стига и по-далеч - лекува се от наркозависимост. 

Много неприятно се чувствам от прочетените коментари, че имам проблеми с наркотиците, всеки който ме познава знае, че това при мен е невъзможно. - коментира тя пред Светлана и побърза да се похвали, че дори е спряла цигарите.

На живо в предаването Вип Зона тя се включи от летището и разкри каква е истинската причина да постъпи в турска болница, а именно - спешна операция на гласните струни. От години изпълнителката има проблемна киста в гърлото и операцията е била крайно наложителна, за да спаси гласа си. Въпреки усложнената операция Роксана е изписана на 4-ия ден и се прибира за домашно лечение вкъщи. 

Предстоят й няколко месеца възстановяване, след което всички ще чуем новият й глас, който е с октава и половна по-висок след операцията.
Цялото интервю гледай тук: 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация