Фики като Аквамен в новия си проект „Майко“ 06 януари, 2024

Фики като Аквамен в новия си проект „Майко“
Снимка: Diapason Records

Фики представи новия си проект „Майко“ с впечатляващо видео с участието на Аня Пенчева.

Този път звездата на Diapason Records залага на различно музикално звучене. Песента е по музика на сръбския композитор Dejan Kostic, текстът е дело на Николай Гурманов, а аранжиментът е на Даниел Ганев.

Историята в клипа разказва за сърцераздирателната раздяла на Фики с любимата и за невъзможната любов, за която мечтае. Мъката му, че не може да се радва на обич, каквато споделят родителите му, причинява дълбокото му страдание.

Във видеоклипа той изплаква любовната си мъка пред своята майка, чиято роля се изпълнява от  Аня Пенчева. Фики отдавна мечтаел да се снима заедно с актрисата, с която се срещнали по време на турнето от поредицата „Актьорски вечери“, където певецът бе специален гост. Песента „Майко“ била изключително подходящ избор и когато трябвало да се заснема видеото, нямало никакво колебание кой да изиграе ролята.

В лентата хитовият певец е с тотално преобразена визия в по-голямата част от кадрите – той е с дълга коса, зелени очи и целият в татуировки. 

Феновете побързаха да го обявят за новия Аквамен и дори предложиха да заеме мястото на актьора Джейсън Момоа, който изпълнява образа на емблематичния герой в едноименния филм.

Режисьор на интригуващото видео е Виктор Антонов-Rikk. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация