Дженифър Лопес с нов албум и филм "Това съм аз...Сега" 01 декември, 2023

Дженифър Лопес с нов албум и филм
Снимка: instagram/jlo

Дженифър Лопес вярва, че в Холивуд има все повече роли за по-възрастни жени на екрана и иска да продължи да работи още дълги години.

54-годишната звезда споделя пред изданието на ELLE "Жените в Холивуд" за декември 2023 г:

 "С напредването на възрастта и натрупването на повече опит ставаш по-богат човек и имаш какво да предложиш на хората. Идеята, че "Няма нищо особено ценно в това да гледаш жена над 30 години", е толкова нелепа, че е противоположна на правилото. Хората са осъзнали, че жените просто стават по-секси с напредването на възрастта. Те стават по-опитни и с по-богат характер. Всичко това е много красиво и привлекателно, и то не само физически, а и отвътре - красотата, която придобиваш с напредването на възрастта и мъдростта, която придобиваш."

Дженифър Лопес няма планове за пенсиониране, а и не планира скоро да забави темпото. Певицата се готви да издаде новия си албум след близо десетилетие, което я дели от последната й компилация. 

Чрез социалните мрежи тя обяви официалната дата на издаване на деветия си албум, озаглавен "Това съм аз...Сега", както и филм, който направи със съпруга си Бен Афлек.  Албумът и филмът ще излязат заедно на 16 февруари 2024 г.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация