Керана изненада с изпълнение на живо на гала премиерата на "Желание" 23 ноември, 2023

Керана изненада с изпълнение на живо на гала премиерата на
Снимка: Forum Film Bulgaria

От вечните класики до съвременните шедьоври – всяка анимационна приказка на Дисни е платно, изрисувано с блянове, упоритост и непоклатим дух. 

През последните 100 години студиото неуморно ни вдъхновява и ни кара да мечтаем, а от този петък, 24 ноември, за пореден път ще ни изпълни със смелост и ще ни накара да преследваме дори най-съкровеното си Желание

„Дисни“ събра в един филм всички свои герои за 100-годишнината си 

Избрани гости отпразнуваха 100-годишнината на фабриката за мечти Дисни в София. Те преминаха по бляскавия син килим и се озоваха право в невероятното кралство на Росас, което оживя пред очите им по време на впечатляваща гала премиера. 

Снимка: Forum Film Bulgaria 

Талантливата Керана, която озвучава главната героиня Аша, изненада с пленително изпълнение на живо, което придаде едно неочаквано и ново измерение от емоции и магнетизъм.  

Режисьори на Желание са Крис Бък (Замръзналото кралство) и Фоун Вийрасънторн (Рая и последният дракон), по сценарий на Дженифър Лий (Замръзналото кралство), Алисън Мур (Демоните на Да Винчи) и Крис Бък. Продуцент е Питър Дел Веко (Замръзналото кралство 2) и Хуан Пабло Рейес (Енканто).

Ролите на български озвучават Керана, Орлин Павлов, Георги Стоянов, Надежда Панайотова, Симона Бакалова, Цвети Пеняшки, Ангел Проданов и др.

Хороскоп Виж всички

Нотификация