През ноември по-високи от обичайните температури 30 октомври, 2023

През ноември по-високи от обичайните температури
Снимка: unsplash.com

През ноември времето в България ще бъде променливо, с по-високи от обичайните температури. Най-ниските температури през месеца ще бъдат между минус 4 и 1 градуса, а най-високите температури ще са между 21 и 26 градуса.

През първото десетдневие времето ще бъде доста динамично и променливо. Температурите, въпреки промените, през повечето дни ще са по-високи от обичайните. Ще има и валежи, а условия за по-значителни количества ще има в Западна и Южна България.

През второто десетдневие температурите постепенно ще се понижават, но в повечето райони ще останат над климатичните норми. Ще се редуват по-спокойни дни и дни с валежи. Повишена вероятност за обстановка със значителни валежи ще има в средата на десетдневието.

И през повечето дни от третото десетдневие ще се запази повишената динамиката в атмосферата. Времето ще е променливо, с повече валежи и по-топло от обичайното. Едва през последните дни от месеца ще има тенденция за по-спокойно време, без валежи, с температури близки и по-високи от средните за периода.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация