Керана озвучава най-новата героиня на Дисни 09 октомври, 2023

Керана озвучава най-новата героиня на Дисни
Снимка: Форум Филм България

По повод своята предстояща 100-годишнина, на 24 ноември майсторите на вълшебства Дисни, създателите на редица от най-успешните и емблематични анимации, ни готвят нов свят, ново приключение и нова героиня, която обещава да бъде още по-вдъхновяваща и обичана. 

Филмът „Желание“ ни отвежда в невероятното Кралство на желанията Розас, където всички мечти се сбъдват. Там ни очаква 17-годишната Аша – неуморим оптимист с остър ум, която е искрено загрижена за добруването на нейната общност. Когато, в момент на отчаяние, Аша отправя горещо желание към небесата, на нейния апел отговаря космическа сила – малка топка от неизчерпаема енергия, наречена Звезда. Заедно те ще се изправят срещу страховити врагове, за да опазят кралството и да докажат, че когато човек, изпълнен с кураж, се свърже с магията на звездите, могат да се случат чудеса и желания се сбъдват.

В наситения с умилителен хумор трейлър чуваме въздействащия глас на Керана, която влиза в ролята на също така неподправената и изпълнена с емоция Аша. Новото видео ни запознава и с крал Магнифико – един наистина хубав крал – който ще бъде озвучен от обичания актьор и музикант Орлин Павлов. 

Режисьори на Желание са Крис Бък (Замръзналото кралство) и Фоун Вийрасънторн (Рая и последният дракон), по сценарий на Дженифър Лий (Замръзналото кралство), Алисън Мур (Демоните на Да Винчи) и Крис Бък. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация