Енрике Иглесиас се събра с аржентинска суперзвезда 30 септември, 2023

Енрике Иглесиас се събра с аржентинска суперзвезда
Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Музикалната икона Енрике Иглесиас си сътрудничи за първи път с аржентинската суперзвезда Maria Becerra за новия сингъл "Así Es La Vida". 

Песента е първото парче от дългоочаквания албум на Енрике FINAL VOL. 2. – продължението на проекта му от 2021г. , Final Vol. 1, който се радваше на заслужен успех и изключително положителен отзвук от феновете по целия свят. 

Способността на Енрике да се свързва с публиката си чрез музиката кара слушателите му да броят дните до днешната премиера. С таланта на Maria Becerra, той преоткрива бачатата, възхвалява нейната същност и я съчетава със съвременната музика. 

"Бачатата е ритъм, който завладя сърцето ми от момента, в който го чух", казва певецът. "Щастлив съм да се завърна към този силен жанр, придружен от Maria, която е единствена по рода си."

Енрике Иглесиас е постигнал забележителния рекорд - 154 песни достигнали до номер 1 в класациите на Billboard. Той е и изпълнителят с най-много #1 сингли и в класацията Hot Latin Songs на Billboard, поради което списанието го обявява за „най-великия латиноамерикански изпълнител в историята“. 

Тази есен латино идолът ще стартира The Trilogy Tour - вълнуващо турне от 25 дати в Съединените щати и Канада в компанията на Ricky Martin и Pitbull, които обещават да пренесат латино музиката в Северна Америка. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация