Елия Тодорова от 4 Magic стартира самостоятелна кариера 29 септември, 2023

Елия Тодорова от 4 Magic стартира самостоятелна кариера
Снимка: Directo Agency

Елия Тодорова, позната на феновете на поп музиката като Елия от 4 Magic, стартира самостоятелна кариера с емоционалната песен „Облак“.

„Дълго търсих правилната песен, която да даде началото на самостоятелната ми кариера, а това може би беше грешка... Защото когато правиш изкуство не трябва да търсиш, а да изживяваш и да го изразяваш.“ – споделя певицата.

„Облак“ е микс между поп музика и джаз, с участието на саксофониста Гален Николов. Песента е с по-различно звучене от това, което почитателите на 4 Magic са свикнали да слушат, но Елия Тодорова е готова да поеме този риск.

„Толкова много се оприличавам на тази песен, че я усещам като част от мен. Все едно ме е чакала, за да дойде в точния момент. Искам след като чуят „Облак“ хората да погледнат към небето да се замислят за своите емоции, за това, което изпитват и което споделят с околните в ежедневието. Нека да се замислим дали не „скриваме слънцето“ точно на любимите си хора или напротив-даваме им свободата да летят.“

„Облак“ е първата от поредица авторски песни, които Елия Тодорова планира да представи в мини албум. Талантливата изпълнителка не крие, че повечето от тях са създадени по нейни текстове, споделяйки другата си голяма страст-писането.

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация