Спонсорирана статия: Гардероб в цветовете на есента. Магазините за дрехи ни засипват с нови колекции. Кои цветове и десени са водещи? 29 септември, 2023

Спонсорирана статия: Гардероб в цветовете на есента. Магазините за дрехи ни засипват с нови колекции. Кои цветове и десени са водещи?

Bolf

Снимка: Bolf

Мъжката мода става все по-разнообразна и цветна. На какво да заложите тази есен? Ето няколко горещи предложения.

Мъжките модни колекции стават все по-разнообразни от година на година и от сезон на сезон. Тази есен не прави изключение. От спортно-елегантни парки до кожени сникърси, от тениски с дълги ръкави до велурени боти, от вълнени палта до свободни дънки и кожени чанти - всичко това, а и още толкова много ви очаква по витрините на магазините и онлайн. Всеки мъж има своите предпочитания за кройките, дизайните и материите. Затова в статията ще поговорим за цветовете. Кои са най-актуалните краски, които ще ви помогнат да изглеждате модерно и елегантно?

Бордо и кафяво в тон с есента

Този наситен цвят е идеален за есенните дни, когато искате да добавите креативност към вашия тоалет. С парка или пуловер в бордо ще се впишете в есенните багри и ще се отличите сред останалите. Този цвят може да се комбинира с черно, бежово, сиво, тъмносиньо, светлокафяво. Ако досега не сте носили бордо, разгледайте онлайн новите предложения на полския бранд Bolf. Компанията се отличава с голям каталог от дрехи и аксесоари както за мъже, така и за жени, покриващ цялата палитра - от едноцветни модели до такива с ефектни щампи. Дори бордото да не е вашият цвят, то дрехите в кафяво са сигурна алтернатива. Но какво още?

Тъмнозелено за делова визия

Ако искате по-разнообразна визия, маслено зеленото е чудесна алтернатива на класическото черно. Зеленото носи свежестта на природата, а тъмните му нюанси придават дълбочина и изисканост на визията. Това го прави перфектен цвят за есенния сезон, особено в съчетание с черно, кафяво и бежово. Пуловер с поло яка или риза в тъмнозелено може да е идеалното стилово решение за офиса през есенния сезон. Допълнете визията си с черни или сиви дънки, велурени боти и подходяща чанта, а за още по-изискана визия заложете на бежови или светлокафяви панталони.

Лавандулово за експериментаторите

Есента е сезонът, когато природата се преобразява в палитра от топли и пастелни цветове. Те излъчват увереност и изтънченост, а сред най-актуалните този сезон е лавандуловото. То е предпочитано за горни дрехи, като ризи, тениски с дълги ръкави, пуловери, спортни горнища и пухени елеци, но също и като допълнителен цвят за маратонки и раници. Лавандулова риза с дълги ръкави, тъмносин панталон от плат и вталено преходно палто в неутрален цвят - това е чудесна комбинация за работа, излизания с приятели или вечери. За още по-запомняща се визия - градските мъже ще оценят светли цветове като горчица, лайм, а защо не и бежово.

Мъжките класики - черно и синьо

Черното никога няма да бъде изоставено от мъжката мода. През есента можете успешно да го комбинирате с по-ярки краски като червено, оранжево и жълто, вместо с обичайните сиви и бели дрехи. Това важи за всички стилове - от спортните екипи до официалните панталони и сака. Неслучайно черното е първи избор на толкова много мъже, независимо от възраст и начин на живот.

Същото важи и за синьото, вечна класика във всичките му нюанси - от небесносиньо и неоново до индиго и морскосиньо. Изберете го за вашите дънки, ризи, раници или тениски - модерната визия е гарантирана. Този цвят е спокоен, хармоничен и универсален. Синьото е страхотен вариант за костюми, якета, дънки, ризи и обувки.

Карета, принтове и десени

Ако искате повече цветовете, не търсете друго, освен карета и райета. Тези вечни десени с различна големина и дизайн може да носите както във всекидневието, така и при официални поводи. Вълнени палта, ризи, панталони, шалове - десените са страхотен начин да изразите стила и характера си чрез цветове. Разгледайте каталога на Bolf.bg и се вдъхновете с качествена мъжка мода, която отговаря и на най-взискателните вкусове.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация