Стефан Илчев подготвя впечатляващ концерт в София 26 септември, 2023

Стефан Илчев подготвя впечатляващ концерт в София
Снимка:

Стефан Илчев ще дебютира на голямата сцена в зала 1 на НДК с първият си самостоятелен концерт. 

Музикантът, който от известно време твори извън България, се завърна в страната, за да изнесе поредица от концерти в големите областни градове, като финала на Турне 2023 е на 7 октомври в столицата. 

До момента изпълнителя спечели сърцата на публиката с прекрасните си изпълнение в Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора и Пловдив. 

Стефан Илчев впечатли не само с прекрасния си глас, но и с изключително красива сцена и перфектни звук и осветление, които оставиха почитателите му без дъх. 

Победителят от седмия сезон на най-гледания телевизионен формат „Като две капки вода” ще направи премиера пред софийската публика и на първата си италианска песен „Dam Dam”, която се излъчва по радиостанциите в Италия и България. 

Зрителите ще се насладят на едно изключително музикално преживяване достигнало световните музикални стандарти, съчетание от невероятни звук, светлина и изключителния глас на Стефан Илчев.

В програмата на концерта са включени някои от най-обичаните български хитове, както и авторски песни, спечелили много признания и награди.

Изпълнителят загатна, че ще има и специални гости на финалният си концерт, но до момента ги пази в тайна.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация