Деси Слава с номинация за престижна награда 25 септември, 2023

Деси Слава с номинация за престижна  награда
Снимка: Facebook/DesiSlava

Деси Слава се похвали с успех зад граница. Нейното видео към песента "Поискай от мен" е номинирано за наградата за "Най-добро музикално видео" от престижните филмови награди Septimius Awards

„Щастлива съм да ви споделя, че аз и целият екип работил по музикалното видео на “Поискай от мен” получихме номинация за Best Music Video от филмовите награди Septimius Awards, които се провеждат всяка година в Amsterdam, Netherlands. Церемонията по връчването на статуетките тази година ще се проведе на 26 септември и ще обедини артисти, режисьори и популярни лица от Европа и целия свят. See you soon, Amsterdam!“, написа Деси Слава в социаните мрежи.

"Поискай от мен" излезе в края на 2022 г и до момента видеото има над 2.5 милиона гледания. Режисьор и сценарист на лентата е Николай Нанков, оператор - Иван Иванов. За перфектната визия на певицата са се погрижили Цецо Андреев, Кристиян Пижов и Милена Димитрова - Фифи.

Любопитен факт е, че сред другите номинирани в категория "Най-добро музикално видео"  има още имена от България и от поп фолка. Алисия е с номинация за  "Инсомния", Андреа  - за видеото към песента си "Повече от думи".

Официлната церемония за връчването на наградите започва в 20.30 часа на 26 септември.


 

 

Хороскоп Виж всички

Нотификация