„Театър в движение“ изненадва старозагорци по повод Европейската седмица на мобилността 18 септември, 2023

„Театър в движение“ изненадва старозагорци по повод Европейската седмица на мобилността
Снимка: Драматичен театър „Гео Милев“

По повод Европейската седмица на мобилността /16 – 22 септември 2023 г./, Община Стара Загора, съвместно с Драматичен театър „Гео Милев“, организира „Театър в движение“. Инициативата, която ще изненада приятно старозагорци, ще се състои на 19 септември.

В 8.20 часа граждани, които ще пътуват по линия номер 13 от обръщалото на квартал „Железник” до обръщалото на квартал „Зора”, ще бъдат посрещнати от трима актьори. 

Втора група ще донесе настроение на пътниците по линия номер 20, която ще премине разстоянието от обръщалото на квартал „Самара” до последната спирка на Тракийски университет в 8.30 часа.

В продължение на час в автобусите ще звучат красиви български любовни стихове от Кирил Христов, Пейо Яворов, Дамян Дамянов, Николай Лилиев, Валери Петров, и други. 

Те ще бъдат представени от любимите на старозагорската публика актьори - Димитър Митев, Тони Тончева, Красимир Ненков, Георги Ножделов, Ванина Йорданова и Мария Енева.

Това е втора акция за годината на Община Стара Загора и ДТ „Гео Милев”, при която автобусите от градския транспорт се превръщат в сцена.

Хороскоп Виж всички

Нотификация