Миле Китич - сръбската звезда, която нарича България свой втори дом 12 септември, 2023

Миле Китич - сръбската звезда, която нарича България свой втори дом
Снимка:

Миле Китич - сръбската звезда, която нарича България свой втори дом, обожава българската публика и оценява втория шанс, който тя му дава - да изживее отново апогея на музикалната си кариера.
 
Истинска легенда на балканската сцена с много спомени от време, което отмина и уроци за това как да останеш на сцената и да не превърнеш дарбата си в рутина.
 
Истинско вълнение е очакването на 20 септември – концертът му в зала „Арена София“, когато ще отбележи 40 години музикална кариера с Бенд, с които работи от дълги години. Очакват се и много български и сръбски гост-изпълнители.
 
Миле Китич може да се похвали с повече от 30 години успешен брак с колегата му от сцената Марта Савич. Правилото е: доверие и уважение. През по-голямата част от годината двамата са разделени – Марта живее в Доминикана, а той с гордост разказва, че се грижи за комфорта й и като глава на семейството изкарва парите в къщи.
 
За дъщеря си Елена разказва, че е наследила неговата любов към музиката, но не и стилово, интерисува се от модерни стилове и се справя отлично. Въпреки, че в сръбската преса се носеха слухове за предстояща сватба на Елена със сръбски футболист баща й отрече, че се готви такава.
 
Много приятна изненада беше наградата, която му връчи водещата Светлана Кабаиванова от радио Веселина за „най-излъчван сръбски изпълнител / мъж за 2022-23 година“, а той изпрати поздрави и благодари за безусловната любов, която получава. 
 
Гледайте цялото интервю в Nova Play / Подкаст Випзона

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация