Община Ловеч обявява допитване за лекар на годината 07 септември, 2023

Община Ловеч обявява допитване за лекар на годината
Снимка: unsplash.com

Община Ловеч обявява допитване до гражданите за номиниране на лекар на годината. Това се прави във връзка с връчването на барелеф „Свети Иван Рилски” – ежегодната персонална награда за признание на професионалния принос на лекар или зъболекар, практикуващ в община Ловеч.

Всеки гражданин може да даде своя глас, като пусне талон с името на лекаря в нарочно обявени кутии, разположени на партера на МБАЛ „Проф. д-р П. Стоянов“- Ловеч, в Стоматологичната поликлиника, в МБАЛ „Кардиолайф“ и в общината. Предложения за лекар на годината дават и трите съсловни организации.

Изборът ще се направи според професионалния опит и квалификация на кандидата, научния му принос в медицината, приноса му за развитието на здравеопазването в общината, участие в спасяване на хора при масови бедствия в Община Ловеч.

Номинации се приемат до 17 октомври т. г., награждаването ще се извърши на тържествена церемония по случай 19 октомври, деня на свети Иван Рилски Чудотворец, покровител на българските лекари.

През 2022 г. лекар на годината стана д-р Емил Ганев Минков – началник отделение по образна диагностика към МБАЛ „Проф. д-р П. Стоянов“- гр. Ловеч.

Хороскоп Виж всички

Нотификация