15-ото издание на „Green Rock Fest Ruse“ ще представи рок музика за всеки вкус 05 септември, 2023

15-ото издание на „Green Rock Fest Ruse“ ще представи рок музика за всеки вкус
Снимка: Община Русе

15-ото издание на „Green Rock Fest Ruse“ ще се проведе на 9 и 10 септември в центъра на Русе. В тазгодишното юбилейно издание участие ще вземат както български, така и чуждестранни изпълнители.

На 9 септември (събота) на сцената ще се изявят русенската група „Попокатепетъл“, атрактивните „The Big Deal“ от Сърбия и американската звезда Джони Джоели заедно с българската група „Еридан“. Ще се включи и вокална група „Приста“ към Общинския детски център за култура и изкуство, ръководена от Доротея Бальовска.

Джони Джоели е американски рок изпълнител с изключително характерен тембър, записал над 100 студийни албума. Вокалист е на германската група Axel Rudi Pell и американската група Hardline.

На 10 септември (неделя) фестивалът ще бъде огласен от русенците „HammerDance“, френската група „Reaven“ и обичаните „П.И.Ф.“, с участието на Ерсин Мустафов от „Jeremy“ и актьора Владо Михайлов, бивш вокалист на група „Сафо“ и настоящ на „Сленг“.

Седем талантливи младежи от Русе, избрани чрез онлайн конкурса „Зелено рок предизвикателство“, ще се изявят със своите съграждани от „Попокатепетъл“ и „HammerDance“.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация