В Бургас търсят "Най-вкусната рибена чорба" 31 август, 2023

В Бургас търсят
Снимка: unsplash.com

Остават броени дни до началото на тазгодишния Фестивал на Рибата и Виното, който ще се проведе на 7, 8, 9 и 10 септември 2023 в Бургас. 

Вкусна морска храна, приготвена на място във фестивалната зона, подбрано вино и пъстра програма очакват всички бургазлии и гости на града. 

Освен интересната програма, в рамките на фестивала ще се състои и традиционният конкурс за „Най-вкусна рибена чорба“, за който могат да кандидатстват всички заведения и домашни майстори, които вярват, че правят най-добрата рибена чорба на в Бургас.

Ако искате да участвате в конкурса е необходимо да заявите вашето участие на festivalnaribataivinoto@gmail.com и на 10 септември 2023 в 12.30 ч. да донесете своята тенджера с 3-4 порции за дегустация и оценяване. Специално жури ще оцени предложенията и ще награди отличената рецепта с приз. 

Морски изкушения и много забавления ще посрещнат бургазлии и гостите на града пред Експо център „Флора“ - програмата включва над 200 артисти, кулинарни демонстрации и конкурси, игри, забавление за децата, подбрано вино и вкусни морски деликатеси.

Хороскоп Виж всички

Нотификация