Петдневен фестивал на музиката и бирата в Стара Загора 17 август, 2023

Петдневен фестивал на музиката и бирата в Стара Загора
Снимка: unsplash.com

За осма година жителите и гостите на Стара Загора ще имат възможността да се насладят на качествено пиво, мезета и страхотна музика във вече превърналото се в традиция събитие „Beerфестът“. 

Петдневният фестивал започва от 30 август и до 3 септември ще предложи незабравими изживявания с любими български и чужди хитове, изпълнени на живо от откритата сцена в парк „Загорка“. 

Старт на Beerфестът на 30.08 (сряда) ще дадат Beyonce Tribute от Стара Загора, а след тях ще видим уникалното преобразяване на великобританеца Tony as Robbie Williams. 

Програмата продължава с прекрасната Мария Илиева и ще завърши подобаващо с Pavell & Venci Venc. 

На 31 август първи на сцената на „Beerфестът“ ще излезе Донко Марков, който ще потопи присъстващите в магията на традиционния български фолклор. 

След него публиката ще може да се наслади на гласа на Невена Цонева, а музикален финал на вечерта ще дадат любимите ТОНИКА СВ. 

Третата вечер ще е под знака на хип- хопа. След страхотното шоу по време на миналогодишния фестивал, отново DJ Stevie G Official и DJ Stanchika ще радват феновете на хип-хопа, но тази година в колаборация с Irie Bear. 

Старозагорецът Keranov пък ще реди хип-хоп рими заедно с Manata и JAY, ще има изпълнения и на Fyre & Theo, както и на Гумени глави и R&B Records All Stars. 

На 2 септември „Beerфестът“ ще е на рок вълна заедно с Rockstage, Nikeca, Linkin Park Real Tribute от Унгария и Red Hot Chili Peppers Real Tribute от Сърбия. През последната вечер на фестивала на сцената ще се качат Аудиосфера, Calebrity, Inner Glow, а финалът ще е с музиката на Остава.

В подкрепа на отговорната консумация, както и безопасността на пътя по време на „Beerфестът“ е осигурен автобус, който ще превозва до и от фестивала, като част от инициативата на пивоварната компания „Карай трезво! Шофираш ли, не пий!“.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация