Илиян пее за изгубената любов в "Черна рокля" 04 август, 2023

Илиян пее за изгубената любов в
Снимка: Иван Стефанов

"Черна рокля" се казва лятното предложение на Илиян Бойд. Песента е по музика и аранжимент на Цветан Спасов и Георги Куртев, текстът е на Росен Димитров.

Удоволствие е за мен да реализирам този проект с прекрасния екип, без който парчето нямаше да е това, което е! , написа Илиян във фейсбук профила си.

Песента е посветена на изгубената любов и определено е изненада от страна на изпълнителят. Почитателите на Илиян веднага реагираха:

Илиян е един от малкото, които продължават да правят хубав и качествен поп-фолк със смисъл. Не се е пуснал по вълната с безмислени кючеци и тикток трендове, затова е и толкова успешен. ‘Името ти’, ‘Един хотел’, ‘Аз и ти’ сега и тази. Браво!

Илиян е страхотен! Винаги ми е бил любим, но последните му песни, в последните 2 години, може би 3 просто ме пронизват в сърцето…така да ми влияят е нереално! Поздравления на целия екип, текст, музика, аранжимент, клип…велико!

Браво майсторе! Още една песен с думи които имат смисъл. Единствен!

Виктор Антонов  - Rikk и Ники Скерлев работят върху видеото на "Черна рокля", а главната женска роля е поверена на Валерия Георгиева - модел и риалити героиня. 

 

 

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация