„Привидения в къщата“ приемат гости от днес 28 юли, 2023

„Привидения в къщата“ приемат гости от днес
Снимка: Forum Film Bulgaria

Привидения в къщата е вдъхновен от едноименната, изключително популярна и обичана атракция в Дисниленд, която е последната, разработена от легендарния Уолт Дисни. 

Повече за атракцията, за нейното влияние върху филма и за изключителното артистично ниво на продукцията научаваме от режисьора Джъстин Симиен и част от забележителния актьорски състав на филма в лицето на Дани ДеВито, Розарио Доусън, ЛаКийт Станфийлд, Оуен Уилсън и носителката на „Оскар“ Джейми Лий Къртис. 

Те ни отвеждат зад кулисите на Привидения в къщата в ексклузивно видео, което разкрива част от обаянието, което се крие в най-голямата звезда на филма – Къщата.

Привидения в къщата ни разказва историята на самотната майка Габи и 9-годишния ѝ син Травис, които правят опит да започнат живота си начисто в загадъчно имение в Ню Орлиънс, което отдавна тъне в мрак. 

Вътре ги посрещат стотици сприхави духове, дългогодишни обитатели на къщата, които не са никак гостоприемни. 

В отчаян опит да се отърват от призраците, които неуморно ги преследват, те наемат колоритен екип от „експерти“ по духове – свещеник, овдовял учен, който по настояще се изявява като неуспешен експерт по паранормални явления, екстрасенс от най-стария френски квартал на града и раздразнителен историк, а това, което им предстои, е толкова шокиращо, колкото и комично.

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация