Торино, Пашата и ретро автомобили превземат Момчилград 28 юли, 2023

Торино, Пашата и ретро автомобили превземат Момчилград
Снимка: Община Момчилград

Латино кралете Торино и Пашата ще пеят за участниците в 14-ата Международна среща на местните жители  "Момчилград винаги в сърцето ми". Дуото ще изнесе концерт тази вечер от 20 часа в градския парк "Нури Адалъ".

А утре Момчилград за втори път ще стане столица на ретро автомобилите. Класически возила от цялата страна ще се съберат в градския парк.

Ретро парадът е проява от празничния календар на "Момчилград винаги в сърцето ми", включен е и в тазгодишния календар на автомобилните събития. Миналата година в парка се събраха над 30 класически автомобила.

Очаква се тази година броят им да бъде по-голям.  Ретро парадът, провеждането, на който вече се превръща в традиция, се организира от община Момчилград и новоучредения местен ретро клуб. Собственикът на най-атрактивното возило ще получи специалната купа на кмета. А Купата на жителите ще бъде за автомобила, за който са гласували най-много зрители. В проявата могат да участват всички превозни средства на възраст над 30 години.

Също утре вечер е финалът на международната среща на жителите на  Момчилград. В заключителния концерт ще участват танцова група "Елика",  турската мегазвезда Ханде Йенер и диджей Чагън Кулачоглу.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация