Платена публикация: Samsung България и Just Cavalli с ексклузивно модно шоу 26 юли, 2023

Платена публикация: Samsung България и Just Cavalli с ексклузивно модно шоу

Samsung

Снимка: Samsung

Samsung Fashion Day – Samsung България и Just Cavalli с  ексклузивно модно шоу на 26 юли 2023 г. в центъра на София. Модата и технологиите вървят ръка за ръка в рамките на Samsung Fashion Day – премиерата на новите мобилни устройства Samsung Galaxy, съчетана с ексклузивно ревю на непоказвани модели на Just Cavalli и концерт на Васил Найденов и Михаела Филева пред НДК. Входът е свободен. Технологичният бранд кани феновете на технологиите и модата да се присъединят на музикално-светлинен спектакъл на фонтаните пред Националния дворец на културата. В рамките на грандиозното шоу ще бъдат представени ексклузивно за България новите колекциии на марката Just Cavalli – „Пролет/Лято 2024“ и „Есен/Зима 2023/24“. Събитието е резултат от партньорство на Samsung България и световния моден бранд Just Cavalli.

Преди това, от 14:00 ч., в рамките на глобална онлайн-премиера Galaxy Unpacked, Samsung ще представи за първи път новите продукти от портфолиото на Samsung. Потребителите ще могат да наблюдават премиерата, излъчвана директно от Сеул, на www.samsung.com/bg. А под мотото „Flip-ни и ти в новия тренд“, в рамките на шоуто пред НДК от 20:00 ч. на сцената ще се качат и най-новите смарт устройства на Samsung.    

„В рамките на Samsung Fashion Day модата и технологиите вървят заедно. Освен връх в иновациите, новите продукти на Samsung идват, за да променят възприятията ни за мода и лайфстайл. Те преобразяват представата за ролята на технологиите в ежедневието. Вдъхновяваме хората да подхождат смело към новото и различното“, коментират от Samsung България. Съвсем естествено, в този контекст звучи и манифестото на новата колекция „Пролет/Лято 2024“ на Just Cavalli. Според италианския бранд „модата се превръща в средство за комуникация“. Модата е начин да изразиш „философията си за живота, от сутринта до вечерта“. „Колекцията е своеобразно „послание“, покана винаги да вярваш в себе си и в това, което обичаш“. Специален гост на спектактъла пред НДК ще бъде Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli.

Локацията за Samsung Fashion Show не е случайна. Samsung България, съвместно със Столична община, избра фонтаните пред НДК, емблематично за София място, което е лесно достъпно пеша, за да могат гостите на шоуто да дойдат без автомобилите си в подкрепа на каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот „Ходенето е модерно“. Каузата е в съзвучие и с политиките на Столична община да насърчава гостите и жителите на града да ходят пеш и да се движат повече. Грандиозният спектакъл на Samsung България и Just Cavalli се осъществява в партньорство със Столична община, модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева.

Относно Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии. Компанията предефинира света на телевизори, смартфони, носими устройства, таблети, цифрови уреди, мрежови системи и памет, LSI системи, леярски и LED решения. За най-новите новини, моля посетете Samsung Newsroom на news.samsung.com.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация