Спонсорирана статия: Най-модерните маратонки на 2023 г. - Нашият избор за Него и Нея 26 юли, 2023

Спонсорирана статия: Най-модерните маратонки на 2023 г. - Нашият избор за Него и Нея

Маратонки

Снимка: ccc.bg

Въпреки че може би сме едва на половината на годината, светът на сникърсите се движи толкова бързо, че вече има безброй претенденти за Модел на годината. Модели на Mizuno, Salomon и HOKA са в тренда, но не се притеснявайте, верни привърженици на Nike и adidas! Вие също сте модерни.

Кои са трендовете с марка 2023?

Винаги сте на лов за нов чифт сникърси? За най-модерните модели? Ако сте казали „да“ и двата пъти, тогава този текст е за вас. Тази година виждаме смесица от ретро силуети и нови цветови решения. Ретро маратонките все още са силни, но виждаме и съвсем модерни предложения. Класическите марки се редуват с малко по-неизвестни брандове. Но не става въпрос само за марките – виждаме и фокус върху устойчиви материали и екологични методи на производство. Марки като Veja и Allbirds са водещи в тази тенденция, предлагайки стилни и удобни решения.

Сникърси и мода

1) Съчетайте спортни обувки с ежедневно облекло

Сникърсите вече са твърдо част от ежедневното облекло. Така че очаквайте да видите повече обувки Hoka One One, Asics, On и Salomon на краката през 2023 г. във и извън фитнес залата. Добър пример за тази тенденция е Salomon XT-6. Salomon XT-6 са в тренда за 2023 г. поради простия факт, че получавате хубава, удобна обувка, която се харесва на много различни потребители. Тя се предлага в широка гама от цветове.

Това ще бъде още една страхотна година за New Balance. Марката се появява в общността на сникърстие от 2019 г, като прогнозите за нея са, че масивните New Balance 1096R могат да бъдат следващите хитове за марката.

Дами и господа, samba adidas на хоризонта. Samba съществува от 1949 г., когато дебютира като футболна обувка. Тази година adidas пуска дългоочаквано сътрудничество с хитови дизайнери, защото иска да монетизира голяма част от истерията след Световното първенство.

Yeezys излязоха от adidas и носенето на Yeezys официално ще бъде демоде през 2023 г., след раздялата на двата бранда. Рапърът Йе, известен преди като Кание Уест, беше изхвърлен от adidas през октомври след публична вражда и множество антисемитски коментари. Хората просто не искат да носят Yeezys, защото не искат да чуват коментари на улицата. Сега adidas планира да пусне сникърси Yeezy без Ye.

<p>Маратонки</p>

Маратонки

Снимка: ccc.bg

2) Носете сникърси с удобни дрехи и рокли

Удобното и спокойно облекло отдавна е най-добрият начин да стилизирате любимия си чифт сникърси. И небрежната тенденция ще продължи, прогнозират стилистите. Ежедневната визия за 2023 г. включва носенето на панталон с прави или широки крачоли и голяма тениска или жилетка. Анцузите и спортните дрехи се завръщат. Носенето на дамски маратонки с рокли също е приемливо. Гуен Стефани е лицето на тази нова тенденция.

Сникърсите са не само тренди, те са и изключително удобни. Най-добрите предложения са в ССС и много бързо можете да се убедите в това. Разгледайте и пробвайте в някой от магазините, поръчайте онлайн - качеството на обслужването е без коментар. Както и самите предложения.

3) Еко стил удря маратонките

Повече марки се грижат за желанието на купувачите милениали и поколението Z за устойчиво облекло. Утвърдени марки обувки като Allbirds и Veja са добре известни с производството на еко маратонки. Индустриалните гиганти Nike и adidas започнаха да рекламират използването на рециклирана пластмаса в някои от дизайните си.

<p>маратонки</p>

маратонки

Снимка: ccc.bg

Има и множество стартиращи компании за обувки, фокусирани единствено върху устойчивостта, включително Holo, Blueview. Ето и нещо любопитно: Collective, базирана в Портланд, Орегон стартираща компания за улично облекло, основана от бивш изпълнителен директор на adidas, наскоро пусна нова обувка, наречена Degenerate, която ще се разложи в края на полезния си живот.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация