"Мисията невъзможна" е номер 1 в боксофисите на Северна Америка този уикенд 17 юли, 2023

Mission Impossible

Снимка: БГНЕС

Седмата част на франчайза "Мисията невъзможна" е била номер 1 в боксофисите на Северна Америка този уикенд, сочат оценките от неделя, измествайки филма на ужасите "Insidious: The Red Door" от първото място през миналия уикенд. "Мисията невъзможна" на Paramount е последният филм от дългогодишната поредица с Том Круз в главната роля.Той е донесъл 52,6 млн. долара, съобщиха от Exhibitor Relations. 

Дейвид А. Грос от Franchise Entertainment Research нарече премиерата "приблизително средна за екшън трилър на този етап от поредицата". "Чуждестранните пазари са мястото, където екшън филмите се отличават. Премиерите в чужбина са силни, с изключение на Китай", добави Грос.

На второ място този уикенд се класира "Звукът на свободата", екшън трилър от Santa Fe Films и Angel Studios. Джим Кавийзъл изпълнява главната роля в историята, базирана на живота на бившия американски правителствен агент Тим Балард, който твърди, че е спасил повече от 100 деца от колумбийски трафиканти на хора. Филмът намира аудитория сред християнските консерватори.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация