Робърт Дауни Джуниър е определил "Опенхаймер" като най-добрия филм, в който е участвал 16 юли, 2023

Робърт Дауни Джуниър е определил

robert downey junior

Снимка: БГНЕС

Феновете на Marvel може да се почувстват предадени от това, че Робърт Дауни Джуниър е определил "Опенхаймер" като най-добрия филм, в който е участвал, съобщи „Giant freakin robot”. Тези чувства се усложниха още повече, тъй като Робърт Дауни Джуниър и останалите актьори напуснаха премиерата преди прожекцията на филма в знак на солидарност с предстоящата по това време стачка на SAG-AFTRA.

От полунощ на 14 юли SAG-AFTRA официално обяви своята стачка, която забранява на всеки член на профсъюза да се появява в текущи филмови продукции, както и да присъства на пресконференции, награждавания, премиерни прожекции и дори на подкастове.

Очевидно това означава пълно и незабавно спиране на почти всички филми и телевизионни предавания, с изключение на риалити шоута и няколко готварски програми. Това беше и причината Робърт Дауни Джуниър и неговите звезди да напуснат премиерата на "Опенхаймер" преди прожекцията на филма вечерта на 13 юли.

Освен Робърт Дауни Джуниър, който във филма се превъплъщава в образа на бившия министър на търговията на САЩ Люис Щраус, "Опенхаймер" се отличава с невероятен звезден актьорски състав. Актьорският състав на политическата военна биография включва Килиан Мърфи, Емили Блънт, Кенет Брана, Мат Деймън, Флорънс Пю, Рами Малек и много други.

Робърт Дауни Джуниър е участвал в близо 100 екранни изпълнения, преди да подпише договор с „Опенхаймер“, като само във филмовата вселена на Marvel има над 10 филма.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация