Обичани звезди се завръщат на „Пирин Фолк“ в Сандански 12 юли, 2023

Обичани звезди се завръщат на „Пирин Фолк“  в Сандански
Снимка: Фен Фолк ТВ

XXXI-то издание на  „Пирин Фолк“ Сандански 2023 ще зарадва почитателите на македонската музика с истинска плеяда звезди, които ще озарят сцената на 25, 26 и 27 август. 

Организаторите от Фен Фолк ТВ залагат на популярни и обичани изпълнители като  Райна, Вили Рай, Иван Дяков, Теодора, Радостина Паньова и Емилия, които ще участват в трите вечери в Летния театър.

На 25-ти август (петък) ще се състои VII-то издание на Детски Пирин Фолк. Гост-изпълнител ще бъдат Райна, която има редица призове от Фестивала през годините и Вили Рай, която също има множество изяви на сцената на престижния форум.

На 26 август (събота) ще се проведе Конкурса за изпълнителско изкуство, а в края на вечерта ще бъдат обявени наградените. Един от най-обичаните фолклорни изпълнители Иван Дяков ще представи самостоятелни песни, но също така и дуетни изпълнения с дъщеря си Ивана Дякова. Фестивалната вечер ще завърши с Теодора, която  ще поднесе на публиката специално подготвен фолклорен рецитал.

На 27 август (неделя) зрителите ще се насладят на най-вълнуващата част от Фестивала - Конкурса за авторска македонска песен. Грандиозният финал на фестивала ще бъде поставен от Радостина Паньова, която ще представи за първи път нови, неизпълнявани досега песни и Емилия със специална програма с любими македонски фолклорни песни.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация