Безопасно лято на пътя с радио Веселина и Пътна полиция 03 юли, 2023

Безопасно лято на пътя с радио Веселина и Пътна полиция
Снимка: Радио Веселина

За трета поредна година Радио Веселина подкрепя националната акция на ГД „Национална полиция“- “Безопасно лято“ за намаляване на пътнотранспортния травматизъм през летните месеци.

Съвместната инциатива ще мине под мотото „Безопасно лято на пътя с Радио Веселина и Пътна Полиция“, и ще се проведе в ефир от 3 юли до 3 септември.

В периода от 15 юни до 14 септември, полицейските екипи ще следят за недопускане на паркиране, спиране или движение в лентата за принудително аварийно спиране освен в случаите, предвидени в ЗДвП, движение на пешеходци или на водачи с ППС, за които има изрична забрана в ЗДвП. В съботните дни след 23:00 ч. в населените места и най-вече в малките населени места, ще се провеждат засилени проверки с акцент спазване на скоростните режими, недопускане на управлението на ПС след употреба на алкохол, наркотични вещества и/или техни аналози, шофиране от неправоспособни водачи.

Нека направим лятото си безопасно и приятно, като спазваме Закона за движение по пътищата и бъдем внимателни!

Слушай специалните послания на водещите на радио Веселина всеки ден в ефира и  се замисли - спазването на правилата може да спаси човешки живот!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация