Програма "Ваканция" предлага и разходки в планината и уроци по Zumba 19 юни, 2023

Програма
Снимка: Столична община

От днес започва традиционна инициатива на Столична община - програма „Ваканция“, която ежегодно обхваща над 4 000 деца и младежи.

До 31 юли за децата и младите хора от 6 до 29 години ще има осигурен свободен достъп до безплатни занимания по над 20 вида спорт и изкуства в различни точки на София.

Участниците в програма „Ваканция“ ще имат възможност да тренират баскетбол, волейбол, футбол, тъчфутбол, лека атлетика, бадминтон, хандбал, тенис на маса, плуване, народна топка, петанк, лечебна изправителна гимнастика и др. За любителите на разходките сред природата са организирани туристически походи с разнообразни маршрути.

Открити тренировки по фитнес и Zumba от лицензирани треньори ще се провеждат в парка „Заимов“ от 30 юни до 29 юли, всеки петък и събота. В петъчните дни ще са от 18:00 до 19:00 ч., а в съботите ще са от 11:00 до 13:00 ч.

Програма „Ваканция“ се организира от Столична община, в партньорство с Центъра за подкрепа на личностното развитие – Спортна школа „София“ и „Спортна София – 2000“ ЕАД.

На сайта на Столична община има повече информация за различните дейности и в кои райони ще се провеждат.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация