Обявиха дата за нов филм от поредицата „Междузвездни войни“ 14 юни, 2023

Обявиха дата за нов филм от поредицата „Междузвездни войни“
Снимка: unsplash.com

Нов филм от вселената на „Междузвездни войни“ ще излезе през 2026 г., но премиерите на следващите три части от франчайза на Джеймс Камерън „Аватар“ ще бъдат отложени.

Студиото също така отложи излизането на два филма на „Марвел“ – „Гръмотевиците“ („Thunderbolts“) и „Блейд“ („Blade“), продукциите на които бяха прекъснати от стачката на холивудските сценаристи.

„Аватар 3“, който първоначално трябваше да излезе през декември 2024 г., сега е насрочен за декември 2025 г. Премиерата на „Аватар 4“ пък ще бъде през декември 2029 г., а на „Аватар 5“ – през декември 2031 г.

Новият филм от вселената на „Междузвездни войни“ пък беше насрочен за декември 2026 г. Той е една от двете продукции от космическата сага, които ще излязат през тази година.

„Блейд“ беше отложен с пет месеца за февруари 2025 г., а „Гръмотевиците“, чиято премиера беше първоначално планирана за юли 2024 г., ще излезе през декември 2024 г.

Друг филм на „Марвел“ – продължението на „Дедпул“ с актьора Райън Рейнолдс в главната роля, ще излезе по-рано от очакваното. Продукцията ще се появи в кината през май 2024 г.

Хороскоп Виж всички

Нотификация