"Трансформърс: Възходът на зверовете" излиза по кината във 4DX® формат 09 юни, 2023

Снимка: Форум Филм България

От днес Трансформърс: Възходът на зверовете представя на публиката в кината върховната битка за оцеляване, в която Оптимус Прайм и Автоботите се съюзяват с нов, поразителен вид Трансформъри – Максималите. Заедно те се  изправят срещу най-страховитите си врагове досега – мрачна сила от Десептикони и мистериозна нова заплаха – Уникрон!

Дългоочакваният блокбъстър излиза на подобаващия 4DX® формат, където екшънът на екрана оживява с умопомрачителни ефекти. Технологията 4DX®  пренася зрителите направо в сърцето на действието. 

Ново екзклузивно видео зад кадър отново доказва защо франчайзът е толкова специален. Голяма част от снимките протичат на легендарното място Мачу Пикчу в Перу:

Режисьор на Трансформърс: Възходът на зверовете е Стивън Кейпъл Джуниър (Крийд 2), по сценарий на Джоби Харолд, Дарнел Метайър, Джош Питърс, Ерик Хобър и Джон Хобър. В ролите са Антъни Рамос, Доминик Фишбек, Луна Лаурен Велес и Тоби Уигуе. Питър Кълън се завръща като гласа на Оптимус Прайм, а Рон Пърлман ще бъде лидерът на Максималите Оптимус Праймъл. Като гласове ще чуем още Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж и Мишел Йео. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация