Враца организира детски празник със сапунена пяна 09 юни, 2023

Враца организира детски празник със сапунена пяна
Снимка: Фейсбук/Община Враца

За шести път Община Враца организира детския празник „Усмивка".

Утре от 10:00 часа в специално издигнати шатри пред сградата на Общината ще има голямо разнообразие от дейности като рисуване на лица, направа на фигури от балони, подреждане на пъзели, оцветяване на гипсови фигури, рисуване върху стъкло, квилинг, декупаж.

Специалисти от НЧ „Развитие-1869” ще показват как се изработват маски от вълна, а момичетата от Сдружение „Книгини“ ще учат малчуганите как се рециклира хартия. Две нови детски къщички ще веселят децата до тригодишна възраст. За любителите на топката ще има игри като „Точен шут“ и „Баскетболен  кош“. На мястото пред Община Враца децата ще могат да видят пожарен автомобил, библиобус, „книжно колело“, вишка.

Голямата атракция – играта със сапунена пяна, ще започне в 11:30 часа. 

Снимка: Фейсбук/Община Враца

На децата ще се раздават талони, на които да се поставят печати, след като преминат през дадена шатра. Когато се съберат пет печата, с талона ще може да се участва в томбола с награди. Теглене ще има на всеки половин час. 

Детският празник „Усмивка“ за първи път е организиран през 2017 г. и вече се провежда по два пъти годишно – в края и в началото на учебната година.

Хороскоп Виж всички

Нотификация